A Dakea Ultima a legkorszerűbb, középső tengely mentén elforduló fa tetőtéri ablak. A kiváló energetikai teljesítmény és az innovatív zajcsökkentő hangvédelmi rendszer az otthonokat jelentősen kényelmesebbé  és csendesebbé teszi. 

A Dakea Ultima rendkívüli tartósságot és biztonságot ad a 6mm-es edzett külső üvegnek és a laminált belső üvegnek köszönhetően. Az  alacsony emissziós bevonat az üvegen nemcsak visszaveri a hőt, de UV sugarakkal szembeni megnövelt védelmet nyújtva csökkenti a szobában lévő bútorok és szőnyegek kifakulását. Az üveg külső felületén található speciális titán-dioxid bevonat öntsztuló hatásának köszönhetően a külső ablaküveg kevesebb tisztítást igényel.

 

A Dakea Ultima ablakot két különböző, különleges zajcsökkentő rendszerrel láttuk el. A zajcsökkentő rendszer egyik részét képezi a megnövelt vastagságú külső üveg, valamint a belső, laminált üveg között található két réget zajcsökkentő tulajdonságú fólia.

 

A zajcsökkentő rendszer másik része a különleges burkolóelemek. Ezek az elemek jelentősen tompítják az eső vagy jégeső hatását a kereten, és sokkal csendesebbé, kényelmesebbé teszik a szobát még viharos időben is. Ez a kettő együtt csaknem megfelezi a kívülről behallatszó zajt szemben egy átlagos ablakkal.

 

A Dakea Ultima a legmagasabb osztályú légáteresztési értékkel, és kitűnő vízzárási képességgel rendelkezik a Safe Guard rendszernek köszönhetően. Ez energiamegtakarítást, nyugalmat és csendesebb, kényelmesebb szobát eredményez.

 

A Dakea Ultima 20 éves garanciát nyújt.

 

A Dakea Ultima tartalmazza az ingyenes szigetelő-habkeretet (IFC) és alátét-szegélyfóliát (RUC), amelyek az ablak dobozában metalálhatóak. Az IFC jobb hőszigetelést biztosít a keret körül, a RUC gyors beépítést és vízzáró kapcsolódást biztosít a tetőhöz.

 

A Dakea Ultima tetőtéri ablakok a legtöbb, általános tetőfedő anyaggal fedett, 15-90 fokos dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges.