A Dakea Good a kis költségvetésű projektek számára tervezett kedvező áron elérhető, mégis kiváló minőségű tetőablak.

Egyszerű és hatékony módja, hogy fényt, szellőzést, szigetelést és ezáltal lakható teret alakítson ki a tető alatt a lehető legkedvezőbb áron.

A Dakea Good tetőablak középső tengely körül elforduló, vékony fakeretbe illesztett szerkezet, amely ezáltal belülről világosabbnak hat. A szellőzőnyílással és két további pozícióba állítható kilinccsel ellátott ablakkal biztosítható a helyiség kellemes szellőzése.

A Good tetőablak minőség szempontjából kompromisszummentes gyártástechnológiával, lakk felületkezeléssel és edzett külső üvegezéssel készül, amely megnövelt tartósságot és kényelmes használatot biztosít. A Dakea Good termékekre maximálisan 20 év garanciát adunk.

Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk. Az ablak jellemzőivel kapcsolatos további információkért kattintson a kép melletti ikonokra.

A Dakea Good tetőablakok bármilyen anyagú, 15–90 fok közötti dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges.

A további tudnivalókat a Beépítést egyszerűsítő kiegészítőknél talál.