A Dakea Better PVC ablakok a középső tengely mentén nyíló kialakítás és a sima, egyszerűen tisztítható PVC előnyeit egyesítik. 

A Dakea Better PVC vízzáró ablakok kiváló megoldást jelentenek konyhai és fürdőszobai alkalmazásra, ahol szennyeződés halmozódhat fel, és jelentős szerepet játszik a páratartalom. Modern fehér kinézetüknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek bármilyen helyiséghez, ahol egyszerűen karbantartható és tisztítható ablakra van szükség.

A Dakea Better PVC ablakra kiemelkedő energetikai hatékonyság és megnövelt szerkezeti szilárdság jellemző, ezek az edzett külső üvegtáblával együtt fényt és biztonságot hoznak otthonába!

A kényelmesebb karbantartás és az energetikai hatékonyság növelése érdekében a Dakea Better PVC tetőablakok öntisztuló és környezetbarát üvegezéssel, a titán-dioxiddal bevont Titan Glass üveggel kerülnek forgalomba, amely kiváló U-értékkel jellemezhető.

A két további pozícióba állítható kilinccsel felszerelt ablakkal rugalmasan és kényelmesen szabályozható a helyiségek szellőzése.

A kompromisszum mentes gyártási minőségre maximálisan 20 éves garanciát adunk.

Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk. Az ablak jellemzőivel kapcsolatos további információkért kattintson a kép melletti ikonokra.

A Dakea Better PVC tetőablak ingyenes tartozéka a Quick Install (RUC) Alátét-szegélyfólia, amelyet a doboz tartalmaz.

A Quick Install gyorsabbá teszi a beépítési folyamatot, és javítja a szerkezet vízzárását.

A Dakea Better PVC tetőablakok bármilyen anyagú, 15–90 fok közötti dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges.

A további tudnivalókat a Beépítést egyszerűsítő kiegészítőknél talál.