A Dakea Best kiváló minőségű és energetikai hatékonyságú, felső tengely mentén nyíló tetőablak. 

A Best felső tengely mentén nyíló tetőablak kialakítása lehetővé teszi az ablak méretének maximalizálását, akár a jobb kilátás, akár a beépítési magassághoz való rugalmas alkalmazkodás, akár az ablaktábla kényelmes kezelése a fő szempont.

A Dakea Best tetőablak tartósságát lakk felületkezelés, edzett külső üvegezés és vastagabb profilú megerősített keret növeli. A passzív szellőzőnyílással és két további pozícióba állítható kilinccsel ellátott ablakkal rugalmasan és kényelmesen szabályozható a helyiség szellőzése.

A kényelmesebb karbantartás és az energetikai hatékonyság növelése érdekében a Dakea Best tetőablakok öntisztuló és környezetbarát üvegezéssel, a titán-dioxiddal bevont Titan Glass üveggel kerülnek forgalomba, amely kiváló U-értékkel jellemezhető.

A kompromisszum mentes gyártási minőségre 20 éves garanciát adunk.

A Dakea Best tetőablakok az ingyenes tartozékoknak, a Quick Install (RUC) Alátét-szegélyfólia és (IFC) Szigetelőhab keret köszönhetően a piacon kínált legintelligensebb termékek.

A Quick Install gyorsabbá teszi a beépítési folyamatot, és javítja a szerkezet vízzárását.

Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk.

Az ablak jellemzőivel kapcsolatos további információkért kattintson a kép melletti ikonokra.

A Dakea Best tetőablakok bármilyen anyagú, 15–55 fok közötti dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges.

A további tudnivalókat a Beépítést egyszerűsítő kiegészítőknél talál.