A Dakea Best PVC egyszerűen a legjobb választás a konyhák és fürdőszobák esetében. A vízálló és könnyen tisztítható PVC-szerkezeten túl szellőzőnyílás biztosítja a lehető legjobb légáramlást.

A Dakea Best PVC ablakra kiemelkedő energetikai hatékonyság és megnövelt szerkezeti szilárdság jellemző, ezek az edzett külső üvegtáblával együtt fényt és biztonságot hoznak otthonába!

Az ablak felszereltségéhez tartozik a szellőzőnyílás, ami fokozza a levegő keringését.

A kényelmesebb karbantartás és az energetikai hatékonyság növelése érdekében a Dakea Best PVC tetőablakok öntisztuló és környezetbarát üvegezéssel, a titán-dioxiddal bevont Titan Glass üveggel kerülnek forgalomba, amely kiváló U-értékkel jellemezhető.

Erről a rendszerről további tudnivalókért kattintson a termékfotó melletti ikonra.

A kompromisszum mentes gyártási minőségre 20 éves garanciát adunk.

Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk. Ezekről a jellemzőkről további tudnivalókért kattintson a kép melletti ikonra.

A Dakea Best PVC tetőablakok az ingyenes tartozékoknak, (a Quick Install (RUC) Alátét-szegélyfólia és (IFC) Szigetelőhab keret, köszönhetően a piacon kínált legintelligensebb termékek.

A Quick Install gyorsabbá teszi a beépítési folyamatot, és javítja a szerkezet vízzárását.

A Dakea Best PVC tetőablakok bármilyen anyagú, 15–90 fok közötti dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges.

A további tudnivalókat a Beépítést egyszerűsítő kiegészítőknél talál.