Lapliss

Cégünk új terméke a “Lapliss” pliszé rendszerű textil árnyékoló, mely bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható. Esztétikai megjelenése, praktikus és könnyű kezelhetősége, egyszerű telepítése méltán teszi az ügyfelek által kedvelt termékké.

Lapliss

Nagy előnye, hogy nyílászáróhoz történő rögzítése nem igényli a felület megfúrását, hiszen a LaPliss árnyékolók univerzális konzolok segítségével telepíthetők az üvegfelületre, vagy a nyílászáró üvegszorító lécének gumikédere alá.

Esztétikai értékét tovább fokozza, hogy a rögzítő konzolok a felszerelés után nem látszanak. Az árnyékoló textil anyaga kétféle típus közül választható. A “Colosseo” fényáteresztő típus kellemes fény játékot varázsol a helységébe, míg a vastagabb “Pantheon” anyagminőség erőteljesebb árnyékolást, nagyobb fényszűrést tesz lehetővé. A textília melynek felülete impregnált gyantás bevonattal rendelkezik, könnyen tisztítható.

Lapliss

A plisszírozott textil a teljes üvegfelületet befedi, így nem marad fényrés az ablakon. Keretszerkezete extrudált alumínium profilokból készül és a jelenleg forgalmazott textilszínek mindegyike mellé színazonos keretet kínálunk, a textil színéhez hasonlatos zsinórzattal. A textil színétől eltérő RAL színben szeretné megrendelni a keretszerkezetet, úgy annak színe a RAL színmintából, tetszőlegesen választható. Kétféle működtetési iránnyal rendelhető, így bármilyen nyílászáróra felszerelhető. A vízszintes mozgatású kivitelt olyan nyílászárókhoz ajánljuk, melyek nagy üvegfelülettel, esetleg eleve magasan helyezkednek el. A függőleges mozgatású kivitelből kétfajta irányíthatóság választható. A fölülről lefelé működtethető kivitel a könnyen hozzáférhető nyílászárók optimális működtetési iránya, míg az alulról felfelé mozgatható kivitel a konyhák ablakainak ideális árnyékolója. A technikai kialakításának köszönhetően bármelyik működési irányt is választja a textil mindig az adott pozícióban marad, önmagától nem változtatja meg helyzetét. A szerkezetekben nincs rugó, így az árnyékolót működtetvén nem fordulhat elő anyagfáradásból adódó törés. A termék egyszerű felépítése a hosszú élettartam garanciája.