Hőszigetelt redőny

Fűtési energia megtakarítás és hőszigetelt redőny

Megmutatjuk Önnek, hogyan tud energiát és fűtési költséget spórolni.

Hőszigetelt Redőny 1 Cégünk által forgalmazott hőszigetelt redőnnyel az energiaszükséglet bizonyíthatóan csökkenthető. Az ezzel kapcsolatos tüzelőanyag megtakarítással energiaköltséget spórol meg és ezáltal óvja a természetes erőforrásokat, ezen túlmenően pedig a környezetet.

Kísérletek bizonyítják, hogy a redőnyök jelentősen hozzájárulnak a hőszigeteléshez. Zárt redőny mellett az energiaveszteség 40%-kal (régi épületeknél) is csökkenthető. De az új típusú modern ablakok estében és az alacsony energiaszükségletű házaknál is 25%-kal javíthatja a redőny a hőszigetelést.

Hőszigetelt Redőny 2
HOL ÉG EL AZ ÖN PÉNZE?

1. NEM KIELÉGÍTŐ ABLAKSZIGETELÉS
Felhúzott redőny mellett a nem kielégítő, vagy elöregedett ablakszigetelés lehetővé teszi a belső meleg és a külső hideg levegő cseréjét.

2. NEM ELEGENDŐ SZIGETELÉSŰ FELSŐTOKOS REDŐNY
Egyértelműen látható a fűtési energiavesztesége a régi építésű ablakoknál, ha hagyományos felsőtokos redőnytok kerül beépítésre.

3. REDŐNY ELÖREGEDETT FELSŐ TOKKAL
Még zárt redőny mellett is látható az energiaveszteség a nem kielégítő szigetelés miatt, ahogyan az a rossz hőszigetelést adó felső tok estén is tapasztalható.

Modern külsőtokos redőny, alumínium palásttal -HŐSZIGETELT REDŐNY
A MI MEGOLDÁSUNK:

Modern külső tokos redőny, alumínium palásttal -HŐSZIGETELT REDŐNY

Zárt palást mellett a termométer nem mutat ki érdemi hőveszteséget. Mindezeket megakadályozhatja modern külső tokos, alumínium palástos hőszigetelt redőnnyel!

A TOKON KERESZTÜL NINCS ENERGIAVESZTESÉG
A külső tokos redőny tok eleme az ablakon kívül foglal helyet, így hődinamikai szempontból a belső tértől elválasztott, független.
PLUSSZ A SZIGETELÉSBEN: A HABBAL TÖLTÖTT ALUMÍNIUM PALÁST

Az ablak és a hőszigetelt redőny között egy légrés keletkezik. A zárt redőnyök csökkentik az energiaveszteséget, mivel az ablak kifelé történő hőelvezetését gyengítik. A habbal töltött alumínium palást ezen felül még pótlólagos hőszigetelést is ellát.
HASZNOSÍTSA A NAP MELEGÉT INTELLIGENS VEZÉRLÉSEKKEL

Intelligens vezérlések segítenek az energia kényelmesebb megtakarításában. Nyitnak, ha Ön a napfényt és a sugárzó nap melegét téli hidegben élvezni kívánja, és záródnak ha a hideg este közeleg. Így spórolhat energiát.

Még kedvezőtlen építési adottságok mellett is lehet hőszigetelt redőnnyel energiát megtakarítani!

Még kedvezőtlen építési adottságok mellett is lehet Mind az energiaárak folyamatos emelkedése, mind az erősödő környezettudatosság abba az irányba hat, hogy egyre többen kritikusan vizsgálják saját energiafogyasztásukat. Ebben szeretnénk segítségükre lenni azzal, hogy megmutatjuk, hogyan tudják energiaköltségeiket minimalizálni, hőszigetelt redőnnyel.

Cégünk redőnycsere programot indított el, melynek keretén belül, kedvezményben részesítjük azon ügyfeleinket, melyek régi, elöregedett redőnyeit, új-, korszerű, hő- és hangszigetelt alumínium redőnyre cserélik, ezzel csökkentve a fűtőanyag felhasználását és ezzel együtt a fűtési költségek mérséklését.